2. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas sinu e-pood on kasutajasõbralik?

Kas sinu e-pood on kasutajasõbralik?
Foto: Pixabay.com
Äripäeva teemaveeb kaubandus.ee koostöös E-kaubanduse Liiduga korraldab kasutajasõbralike e-kaupluste konkursi, kus žürii valib kandideerinud ettevõtete seast välja 40 finalisti, kelle kasutajasõbralikkust hakkab žürii põhjalikult uurima.

Vaata, kes võitsid kasutajasõbralikuma e-poe tiitli 2016 SIIN.

Žüriisse kuuluvad: Viljo Vabrit, Tajo Oja, Robert Kõrvits, Peeter Marvet ja Signe Kõiv.

Žürii hindab e-kauplusi järgmiste kriteeriumite alusel:

E-poe  kasutajamugavus erinevatel seadmetel (mobiil, tavaarvuti, tahvelarvuti)Üldine disainÜldine kasutusmugavus/logicKättetoimetamise ja tagastamise info leidmise lihtsus ja selgusKlienditeenindus telefoni/chati/emaili teel, vastamise kiirusToodete presenteerimise kvaliteet (fotod, eri vaated, jne)Tekstide kvaliteet (copywriting)Ostuprotsessi kiirus/mugavus (kui palju väljasid on vaja täita, jne)Turvalisus

Pane enda e-pood konkursile kirja SIIN 

Kõik e-kauplused, kes on finaalis ja osalevad konverentsil saavad ka žürii kirjaliku kommentaari enda e-kaupluse kohta.

Konkursile on võimalik registreeruda kuni 12. detsembrini!

Kõige kasutajasõbralikumad e-kauplused selguvad 31. jaanuaril toimuval e-kaubanduse konverentsil Tallinna Loomaaias. Vaata konverentsi kava SIIN ja registreeru soodushinnaga 169 eurot (km-ga 202,80) SIIN.

Esita oma nominatsioon nüüd kohe SIIN.

Finalistid selguvad enne jõule ning nimekiri avaldatakse kaubandus.ee veebis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700