5. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuring: soovitatuim kütusemüüja Eestis on Circle K

Circle K Eesti peadirektor Kai Realo
Foto: Andras Kralla
Uuringufirma Kantar Emor poolt läbiviidud uuringust selgus, et enim soovitatud teenindus- ja automaatjaamade kett Eestis on Circle K (endine Statoil).

Kantar Emori läbiviidud küsitlusel, mis hindas reaalsel ostukogemusel põhinevat soovitushinnangut, osales ühtekokku 2598 vastajat üle kogu Eesti. Küsitlusest selgus, et Circle K on soovitatuim mootorikütuste jaemüüja Eestis. Seejuures suurimate Eesti teenindusettevõtete üldarvestuses saavutas Circle K 10. koha.

Circle K soovitusindeksiks kujunes küsitluses 28 punkti, mis on kõrgem nii valdkonna keskmisest tulemusest Eestis (23 punkti) kui Euroopa kütuste jaemüügituru võrdlusnäitajast (15 punkti). Järgnesid valdavalt automaatjaamasid opereerivad Neste ja Alexela, seejärel Olerex.

“Meie pingutused pakkuda klientidele parimat teeninduskogemust nii mootorikütuste kui ka mugavuskaupade müümisel on vilja kandnud,“ lausus Circle K Eesti peadirektor Kai Realo. „Meie miles mootorikütused on samal hinnatasemel teiste kütusemüüjatega, pakkudes samal ajal kliendile lisaväärtust ning usaldusväärset kvaliteeti. Jätkuvalt panustame aktiivselt mugavuskaupade sortimendi laiendamisele ning teeninduskvaliteedi tõstmisele, mistõttu käesolev klientide tagasiside on selge märk, et tegeleme asjadega, mis on klientidele tõepoolest olulised ja väärtust loovad.”

Circle K Eesti AS põhitegevuseks on mootorikütuste ning toidu-ja esmatarbekaupade ning teenuste jaemüük. Eesti suurima turuosaga mootorikütuste jaemüüja opereerib Statoili ja Circle K kaubamärkide all 56 täisteenindus- ja 18 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. 25 autopesulaga on Circle K suurim automaatpesulate kett Eestis. Ettevõte pakub tööd ja eneseteostust rohkem kui 700 inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757