9. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste Citys avas uksed Selveri 50. toidupood

Sepapaja Selver
Foto: Andres Raudjalg
Lennujaama külje all asuvas Ülemiste City ärilinnakus avas uksed piirkonna esimene toidupood Sepapaja Selver, mis on ühtlasi 50. Selveri kauplus Eestis. Uus pood on end sisse seadnud 900m² silmapaistvasse ajaloolise arhitektuuriga tehasehoonesse.

„Ülemiste City enam kui 8000 töötaja jaoks on täna tähtis päev, toidupoe avamist on siin pikisilmi oodatud,“ rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Tegemist on mitmes mõttes unikaalse poega, mille kontseptsioon on kokku pandud just ärilinnaku vajadusi silma pidades. Kasutusel on kõige uuemad müügikeskkonna- ja e-lahendused, mille eesmärgiks on ostlemisele kuluvat aega maksimaalselt säästa.“

„Kuna Ülemiste City töötajad on kaasaegsete tehnoloogiate osas keskmisest teadlikumad – siin tegutseb suur hulk IT-ettevõtteid ja osa töötajaid aitab uusi tehnoloogiaid ise luua, siis usun, et meil osatakse uut kontseptsiooni ka vääriliselt hinnata,“ lisas Jostov.

Selveri kaupluse lindi lahtilõikamine: Selveri juhataja Kristi Lomp, Ülemiste City juhatuse esimees Gert Jostov ja Sepapaja Selveri juhataja

Selver ASi juhatuse liikme Kristi Lombi sõnul on uue poe kaubavalik tavalisest Selverist mõnevõrra erinev. „Võttes arvesse väikest müügipinda ja küllaltki spetsiifilist klientuuri, oleme pannud suuremat rõhku just valmistoidule, värsketele pagaritoodetele, kohapeal valmivale kiirtoidule ja jookidele. Olemas on elementaarne valik tööstuskaupu ja hoone eesosas avab lähitulevikus uksed ka väike lillepood,“ selgitas Lomp. „Sepapaja Selveri puhul on arvestatud just Ülemiste linnaku eripära ning uuenduslikkusega.“

Sepapaja Selver on järjekorras 50. Selveri pood Eestis. Ka esimene Selveri toidupood avati 1995. aastal just Lasnamäel ja selleks oli Punane Selver, mis tegutseb tänaseni.

„Sellest ajast on kaupluste keskkond, aga ka müügitrendid oluliselt muutunud. Nimelt on Sepapaja juba 30-s Selver, kus on võimalik kasutada SelveEkspressi iseteenindust,“ märkis Kristi Lomp. „Samuti on järjest populaarsemaks muutumas meie e-Selveri teenus, millega inimesed saavad endale toitu koju või kontorisse tellida ilma arvuti tagant lahkumata. Seega keskendub Selver oma arendustes üha enam innovaatilisematele lahendustele, mis muudaksid meie klientide elu lihtsamaks.“

Sepapaja Selver asub logistiliselt Ülemiste City linnaku keskel, aadressil Sepapaja tn 2. Ajaloolise ilmega hoone on olnud kasutusel tsaariaegse Dvigateli tehase tootmistsehhina ja hiljem laohoonena. Maja renoveeris värskelt Hausers Ehitus OÜ.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700