Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2021

Rimi: jaekett võiks 10 aasta pärast ise rohelist energiat toota

Rimi ostab endale kuuluvates hoonetes ainult rohelist energiat ning nõuab energia päritolutunnistust ka renditud pindadel – tänu sellele on Rimi CO2 emissioon langenud üle 60 korra. Rimi plaanib aastaks 2030 saavutada kasvuhoonegaaside netonullheite ning toota puhast energiat ise.
Rimi pood
Foto: Liis Treimann

„Ostame Rimile kuuluvate hoonete jaoks väga vähese CO2 heitega taastuvenergiat,“ sõnas Rimi vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats. „Küll aga ei asu kõik Rimi poed ettevõtte enda pinnal ning neis hoonetes ei saa me dikteerida, millist elektrienergiat sisse ostetakse," ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700