Autor: Eliisa Matsalu • 22. veebruar 2021

Vanalinna poodniku karm aasta: turistide kadu viis käibest 70%

Vanalinnas villaste riiete ja disaintoodete kauplusel Woolish Knittingul on selja taga raske aasta – piiride sulgemine viis suurema osa käibest ja koondada tuli pea pool personalist.
Woolishi omanik Eigo Siimu
Foto: Eliisa Matsalu

„See, et me pood saab täna lahti olla, ei tähenda, et meil hästi läheb,“ ütles Woolishi omanik Eigo Siimu. Koroona-aasta on olnud tema äri vastu karm, poe käive langes eelmisel aastal aprillist novembrini lausa 70%. „Oleme pidanud püksirihma pingutama. Möödunud kevadel oli meil 9 töötajaid, nüüd on alles 5. Kuna turiste ei ole, läheb meie äril väga aeglaselt praegu,“ nentis Siimu. „Oleme koroonakriisi lõpuni säästurežiimil,“ lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700