Autor: Kaubandus.ee • 11. august 2021

Pigu ja Hobby Hall Grupp jätkavad liitumist ühise ärinime all

Pigu ja Hobby Hall grupp nimetati ühinemisel ümber PHH Grupiks. Pigu grupi alla kuulub Eestis Kaup24 ja Hobby Hall grupi alla Hansapost.
PHH Grupi juht Dainius Liulys

“Jätkame Pigu ja Hobby Hall Grupi ühendamist ühise nime all tegutsedes. Gruppide hallatavate kohalike veebiplatvormide ja e-poodide kaubamärkides muudatusi ei ole plaanis teha,” ütles uue nimega PHH Grupi juht Dainius Liulys.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070