Autor: Kaubandus.ee • 19. oktoober 2021

Wolt ja RingKarp laiendavad prügivabalt toidu tellimise võimalusi

Korduskasutatavate nõude võrgustiku ettevõte RingKarp alustas pilootprojekti Woltiga. Nüüd on võimalik RingKarbiga liitunud toidukohtadest toitu koju või kontorisse tellida jäätmeid tekitamata. Üks ringkarp asendab vähemalt 200 ühekordset karpi ja on kasutuskorra kohta oluliselt väiksema keskkonnajäljega.
Korduvkasutatavate nõude eest ei peaklient lisatasu maksma.
Foto: RingKarp

Kui sobiv restoran leitud ja toidud valitud, saab juurde võtta vajaliku arvu ringnõusid. Klient tasub ringnõu eest tagatisraha. Nõud saab tagastada ükskõik millisesse RingKarbi võrgustikuga liitunud söögikohta. Tagasi saab kas uue nõu või kogu tagatisraha. Seega on RingKarbi toidunõu kliendile tasuta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070