Autor: Aivar Hundimägi • 4. veebruar 2022

Gross saab Sõmeru arendusega edasi minna

Täna kohtus Oleg Gross transpordiameti esindajatega ning selle kohtumise järel ütles Gross, et saab nüüd Sõmeru projektiga jätkata.
Oleg Grossi suutis transpordiametiga leida kompromissi ning saab Sõmeru arendusega jätkata.
Foto: Andras Kralla

"Oli konstruktiivne kohtumine ning osa asju oli varem selgeks rääkimata," lausus ta. Nüüd jõudsid osapooled kokkuleppele, et OG Elektra saab oma kinnistule olemasolevalt Sõmeru ringilt mahasõidu, sest kavandatava arenduse ehitusmahtu vähendatakse, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070