Autor: Kaubandus.ee • 14. veebruar 2022

Roosiku šokolaad valiti Dubais Gulfood Innovation Awards finalistide hulka

13.-17.veebruaril toimub Dubais rahvusvaheline toidusektori mess Gulfood. Eesti šokolaaditootja Roosiku orgaaniline tooršokolaad on valitud messil välja antava Innovation Awards 2022 finalistide sekka.
Roosiku šokolaad
Foto: Roosiku

„Meie laste lemmik on see šokolaad juba ammu, aga sellegipoolest on meeldiv üllatus, kui rahvusvahelisel tasandil tunnustust leiab,“ rõõmustab Roosiku partner Reet Kasekamp tagasihoidlikult. Põnev on Eestis toodetava Roosiku mustikatooršokolaadi juures tõik, et see sisaldab mustikaid rohkem, kui šokolaad ise kaalub.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757