Autor: Merilin Merila • 28. veebruar 2022

Tabel: Vaata, millised kaubandusvaldkonna ettevõtted ekspordivad Venemaale

Vaata Äripäeva infopanga koostatud tabelist, millised kaubandusvaldkonna ettevõtted ekspordivad Venemaale.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

Tabelis on välja toodud need ettevõtted, kelle müügitulu 2020. aastal oli vähemalt 100 000 eurot, ning kellel oli Venemaa ekspordi osakaal müügitulust vähemalt 20%. Valimisse jäid ainult need ettevõtted, kes enda aruandes on toonud konkreetselt välja Venemaalt saadud tulu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700