Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2022

Stockmann eemaldab kõikides tegutsemisriikides müügilt kõik Venemaa ja Valgevene päritolu tooted

Stockmann eemaldab müügilt Venemaa ja Valgevene tooted kõikides oma kaubamajades Soomes ja Baltimaades.
Stockmanni kaubamaja
Foto: Liis Treimann

Stockmann eemaldab kõikides tegutsemisriikides müügilt kõik Venemaa ja Valgevene päritolu tooted. Korraldus puudutab nii kaubamaju Soomes, Tallinnas ja Riias kui ka Stockmanni e-poodi. Otsusega eemaldatakse müügilt umbkaudu 200 toodet.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700