Autor: Kaubandus.ee • 4. märts 2022

Selver toetab igakülgselt Ukrainat ja Ukraina sõjapõgenikke

Selver osana Tallinna Kaubamaja Grupist pakub Ukraina sõjapõgenikele tööd, vajadusel elukohta ning kogub humanitaarabi ja saadetisi Venemaa sissetungi eest varjuvate inimeste abistamiseks.
Osake Selveri klientide annetustest, mille Punane Rist Ukrainasse viib
Foto: Hendrik Osula

„Seisame selle eest, et Ukraina inimesed tunneksid end Eestisse saabudes teretulnuna. Turvaliselt ja kaitstud. Tunneme täna kõik, et tahame Ukrainat aidata nii palju kui vähegi võimalik. Tunneme seda nii ühiskondlikul tasandil kui kollektiivis, tuttavate seas ja pereringis. Selveris oleme otsustanud pakkuda toetavat kollektiivi, sujuvat sisseelamist ja igakülgset abi neile Ukraina inimestele, kes on sunnitud sõjakoleduste eest põgenema ja oma kodud hülgama,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.

Lisaks Selverile pakuvad tööd Selveri tütarettevõte Kulinaaria ning Tallinna Kaubamaja Grupi ettevõtted Kaubamaja ja Viking Security.

Foto: Hendrik Osula

Tallinna Kaubamaja Grupp koos Kaubamaja, I.L.U ja Selveriga tänavad kõiki oma kliente, kes on olnud uskumatult lahked annetajad. „See kogus, mis meie kauplustesse headelt inimestelt jõudis, on olnud positiivselt jahmatav. Sadakond alusetäit mähkmeid, hambaharju- ja pastasid, suuhügieenitooteid, pesemisvahendeid, tualettpaberit, hügieenisidemeid, tekke, patju, magamiskotte, täispuhutavaid madratseid. Suur tänu kõigile annetajatele!“ tänab Selveri juht. Esemelisi annetusi võtavad Selverid vastu veel tänase päeva lõpuni ja jätkavad seda siis kui Punase Risti uued vajadused on selgunud.

Lisaks kogutakse Tallinna ja Tartu Kaubamajades, Kaubamaja e-poes, I.L.U. kauplustes, Selverites ja e-Selveris rahalisi annetusi, mis on jätkuvalt oodatud.

Kogutud tooted ja rahalised annetused edastatakse läbi Eesti Punane Risti Ukrainasse kannatada saanud elanike abistamiseks.

Selveri tütarettevõte Kulinaaria OÜ panustab Eesti Punase Risti vabatahtlike toitlustusse.

Teeme koostööd ka MTÜ-ga Pagulasabi, kuhu annetame tarvilikke tooteid ja toitu neile sõjapõgenikele, keda mittetulundusühing Poola piiril vastu võtab ja Eestisse transpordib.

Tallinna Kaubamaja Grupp ja Selver tänavad kõiki kliente, töötajaid ja koostööpartnereid – rasked ajad on järjekordselt tõestanud, et Eesti inimesed on väga heasüdamlikud ning ettevõtted, riik ja kolmanda sektori organisatsioonid teevad omavahel väga head koostööd.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757