Autor: Merilin Merila • 10. märts 2022

Toiduketid Ukraina toodetest: reaalsus on see, et kauaks neid pole

Mitmed jaeketid on oma sortimendi hulgast toonud erimärgistusega esile Ukraina tooteid. Millega asendatakse need siis, kui tooted lõplikult otsa saavad?
Selveri erimärgistusega Ukraina tooted.
Foto: Hendrik Osula

Rimi Eesti ostudirektor Maris Rannus sõnas, et Ukraina tooteid on Rimis tõesti väga vähe, aga ka nemad on teinud toodete juurde lipud, et need üles leitaks, kuid eraldi ettepoole Ukraina tooteid tõstetud pole. "Oleme saanud ka kontakti, kes pakub Ukraina tooteid, mis on vaheladudes ja mida saaksime osta, kuid sellise laojäägi ostmisega tekib omakorda hästi suur ahel. See abi on ikkagi väga väga väike, mis tarbija Ukraina tooteid ostes teeb. Kui te tõesti tahate Ukrainale annetada, siis selleks on paremaid võimalusi,“ sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700