Autor: Jaan Martin Raik • 31. märts 2022

Kehvad tulemused viisid H&Mi aktsia langusesse

Rootsi rõivatööstuse gigant H&M teatas tugevast kasumi langusest ning ka tuleviku väljavaated kindlust investoritesse ei süsti.
H&Mi tulemused jäid analüütikute ootustele mitmes punktis tugevalt alla.
Foto: Reuters/Scanpix

Ettevõte teatas, et teenis esimeses kvartalis, perioodil detsembrist veebruarini, 458 miljonit Rootsi krooni ärikasumit, kuigi analüütikute keskmine ootus oli 1,2 miljardit Rootsi krooni. Samas kerkis müügitulu aasta varasema sama perioodiga võrreldes 23% ning teeniti 49,2 miljardit krooni, mis on jätkuvalt pandeemiaeelsest tasemest vähem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070