Autor: Kaubandus.ee • 1. september 2022

East Capital Real Estate rajab Vesse kaubanduskeskuse kõrvale McDonald’si kiirtoidurestorani

Tallinnas Vesse Kaubanduskeskuse juures avab käesoleval sügisel uksed McDonald’si kiirtoidurestoran. Hoone kerkib East Capitalile kuuluvale kinnistule, kus ankurrentnikud on Coop Maksimarket ja Bauhof.
Sügisel valmiv McDonald’si kiirtoidurestoran
Foto: Magnus Heinmets

Kolmapäeval sai Tallinnas aadressil J. Smuuli tee 43 rajatav hoone nurgakivi ja ühtlasi peeti sarikapidu. Hoonet hakkab üürima Premier Restaurants Eesti OÜ, mis opereerib Balti riikides McDonald’si kiirtoidurestorane.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700