Autor: Kaubandus.ee • 1. september 2022

East Capital Real Estate rajab Vesse kaubanduskeskuse kõrvale McDonald’si kiirtoidurestorani

Tallinnas Vesse Kaubanduskeskuse juures avab käesoleval sügisel uksed McDonald’si kiirtoidurestoran. Hoone kerkib East Capitalile kuuluvale kinnistule, kus ankurrentnikud on Coop Maksimarket ja Bauhof.
Sügisel valmiv McDonald’si kiirtoidurestoran
Foto: Magnus Heinmets

Kolmapäeval sai Tallinnas aadressil J. Smuuli tee 43 rajatav hoone nurgakivi ja ühtlasi peeti sarikapidu. Hoonet hakkab üürima Premier Restaurants Eesti OÜ, mis opereerib Balti riikides McDonald’si kiirtoidurestorane.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700