Autor: Kaubandus.ee • 21. november 2022

Euroopas jätkub uute sõiduautode müük tõusulainel

Kolmandat kuud järjest on kasvanud Euroopa Liidu riikides uute sõiduautode müük, kuid kümne kuu kokkuvõttes jääb see siiski alla eelmise aasta näitajatele.
Euroopas jätkub uute sõiduautode müük tõusulainel.
Foto: Andres Haabu

Oktoobris anti Euroopa Liidu riikides klientidele üle 745 855 uut sõiduautot, mis ületab mulluse oktoobrikuu müüginumbrid 12,2%. Kümne kuuga on tänavu müüdud veidi üle 7,5 miljoni uue sõiduauto, mida on 8,1% vähem võrreldes möödunud aasta sama perioodiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070