Autor: Kaubandus.ee • 10. märts 2023

Maxima liitub mTasku platvormiga

10. märtsil liitub Maxima mTasku platvormiga, et pakkuda kliendile senisest veelgi mugavamat ostukogemust.
Maxima Aitäh kaart on ka nüüd mTaskus
Foto: Äripäev

„mTaskuga liitumine on Maxima jaoks väga oluline samm edasi, et kliendid saaksid veelgi kiiremini ja mugavamalt meie poodides sisseoste teha,“ sõnas Maxima Eesti turunduse- ja kommunikatsiooniosakonna juht Maris Kivi ja lisas, et mTasku on hea lisandus juba praegu suurepäraselt toimivale ja klientide poolt vastu hästi võetud Maxima äpile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700