Autor: Kaubandus.ee • 10. aprill 2023

Omniva paigaldab ligi 40 uut pakiautomaati

Omniva uuendab ka sel aastal pakiautomaadivõrgustikku ning selle käigus kasvab pakiautomaatide arv ligi 370ni. Paigaldatakse ligi 40 uut ning vahetatakse välja 49 vananenud pakiautomaati. Lisaks on plaanis laiendada pakiautomaate täiendavate lahtritega.
Omniva jätkab pakiautomaadivõrgustiku uuendamist.
Foto: Liis Treimann

Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul on jätkuvalt ootus pakiautomaatide järele eelkõige piirkondades ja asulates, kus seni pole neid olnud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757