Autor: Kaubandus.ee • 2. mai 2023

Kohvifestivalil selgus parim piimakujundite valamise meister

Möödunud nädalavahetusel Kultuurikatlas toimunud Tallinn Coffee Festivalil selgus parim piimakujundite valamise meister, kelleks sai sel aastal Kiosk kohvikute barista Mihhail Žarkov ning teravaima maitsemeelega kohviekspert, kelleks on Alger Avi .
Parim piimakujundite valmise meister on Mihhail Žarkov (keskel). Temast vasakul 2. koha saavutanud Simon Lõpp ning paremal 3. kohale jõudnud Raul Toomi.
Foto: Marek Metslaid

Eelneval kahel aastal langes Žarkov välja kohe esimeses voorus, nii et seekord tuli meistritiitli pälvinud kohvieksperdi osa võtma suuremate ootusteta. ”Kuna eelnevad võistlused ei läinud väga hästi, pabin oli sees, siis sel aastal otsustasin vabalt võtta ja lihtsalt nautida melu,” kommenteeris Žarkov. Võitja sõnul tuli finaalis loosi tahtel valada piimakujund, mis nõudis vilunud tehnikat ja nägi samal ajal ka hea välja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757