Autor: Kaubandus.ee • 11. mai 2023

Algas IKEA pikaajaline lähisuhtevägivalla vastane algatus

Sel nädalal startis IKEA pikaajaline lähisuhtevägivalla vastane algatus, mille raames värskendatakse ka Eesti naiste tugi- ja kriisikeskuste elutingimusi.
President Kersti Kaljulaid ütles, et vägivalla märkamist peab õppima.
Foto: Andres Raudjalg

Üheskoos President Kersti Kaljulaidi, sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo ja disainer Karl Korsariga lansseeris IKEA pikaajalise lähisuhtevägivalla algatuse, mille eesmärk on julgustada inimesi vägivalda märkama ning silmi mitte kinni pigistama.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757