Autor: Kaubandus.ee • 25. mai 2023

Eesti sai esimese kahe Michelini tärni restorani

Michelin Guide Estonia 2023 soovitab kokku 34 restorani, mille hulgas on restoran, mis on äsja tunnustatud kahe Michelini tärniga, üks ühe Michelini tärniga restoran, kuus Bib Gourmands tunnustusega restorani, mille sekka lisandus sel aastal uus restoran ja veel üks uus Michelini rohelise tärni tunnustus, mis viis Michelini roheliste tärnide koguarvu kaheni.
Eesti sai esimese kahe Michelini tärni restorani.
Foto: Raul Mee

Michelini restoranigiidi inspektorid on veetnud veel ühe aasta riigis ringi reisides ja parimaid restorane otsides. Esitleti Micehlin Guide Estonia teist väljaannet.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700