Autor: Kaubandus.ee • 28. juuli 2023

Kaup24: Marketplace'i müügiplatvormil läheb Soomes hästi, nõudlikust klientuurist hoolimata

Kaks kuud tagasi Pigu Hobby Hall Groupi poolt käivitatud müügiplatvorm, mis toimib Eestis Kaup24 ning Soomes HobbyHall Marketplace’ina, on näidanud oodatult häid tulemusi. Ligi 12 000 tellimust on edukalt täidetud ning müügid näitavad kasvutrendi.

"Sisenesime Soome turule toimiva süsteemiga. Pigu Hobby Hall Groupi kaubamärkide kõrge tuntus, tulemuslik turundus ja klientide seal aastate jooksul saavutatud usaldus on kahtlemata e-kaubanduse edu kõige olulisemad alustalad. Iga ettevõtja, kes otsustab meie müügiplatvormiga liituda, tõestab, et liigume õiges suunas. Soovime pakkuda kauplejatele võimalust murda oma kohalikult turult välja ja saavutada rahvusvahelist edu. Meie müüjate võidud on ka meie võidud," ütles Dalia Čiutaitė-Antanaitė, Pigu Hobby Hall Groupi esindaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700