Autor: Kaubandus.ee • 29. august 2023

Maxima langetab kaheks kuuks saja kodumaise piimatoote hinda

Maxima Eesti on kuni oktoobrikuu lõpuni otsustanud alandada nende piimatoodete hindasid, mis kõige tihemini tee inimeste ostukorvidesse leiavad. Hinnalandus puudutab piimatooteid alates sulatatud juustust kohupiimadeni ning ulatub kuni -40%.
Foto: LIIS TREIMANN
Foto: LIIS TREIMANN

„Suhtlesime erinevate piimatootjatega ning jõudsime läbirääkimiste käigus tulemuseni, kus valisime Eesti perede ostukorvidesse enimjõudvad tooted ja alandasime nende hinda oktoobrikuu lõpuni. Meie jaoks on oluline, et hea hinnaga saaks osta neid tooteid, mida igapäevaselt on harjutud tarbima ning usume, et pakume tänases inflatsiooniolukorras meie klientidele olulist leevendust,“ sõnas Maxima Eesti ostuosakonna juht Matthias Jaaksoo.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070