Autor: Kaubandus.ee • 17. oktoober 2023

Galerii: Ikooniline Järve Keskus läbis ulatusliku uuenduskuuri

Järve Keskuse uuenduskuur jõudis lõpule ning Silikaat Grupp investeeris sinna üle nelja miljoni euro.

Valminud ümberehituse käigus muutus Järve Keskuse välisilme, uuenesid sissepääsud ja keskuse külastamist kiirendavad nüüdsest kuus uut eskalaatorit. Uuenes ja täienes ka kaupluste valik ning kõnniteed ja parkimiskohad muutusid liiklejatele mugavamaks ning rattaparklatele ja pakiautomaatidele loodi kiire ligipääs.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700