Autor: Maarit Eerme • 21. november 2023

Kaubanduse lähiaastate väljakutsed

Ülemiste Rentnike Suurkogul rääkisid Apollo Grupi juhatuse liige Mauri Dorbek, Põldma Kaubanduse omanik ja juht Heinar Põldma, Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits ja Kaupmeeste Liidu juht Nele Peil sellest, millised on kaubanduse suurimad väljakutsed lähiaastatel ning milleks tasub valmis olla.
Ülemiste Rentnike Suurkogu vestlusring
Foto: Kalev Lilleorg

Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa arvates läheb kaubandusel hetkel hästi. „Ma arvan, et praegu ei tasu kurta. Kuid teine asi on see, kui ettevõte on mõelnud, et soovib 10% käibekasvu aga seda ei ole olnud, siis peetakse aastat kehvaks ning 2% käibetõusuga aastat peetakse maha visatud aastaks.“ Pärnits ütles, et tegelikult oleme jõudnud sinna etappi kus 2-3% käibetõusu on tegelikult hea tulemus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700