Autor: Kaubandus.ee • 2. aprill 2024

Aatriumi endine juht on ettevõtte eesotsas tagasi

Aatriumi asus taas juhtima Toomas Vallikivi, kelle tüürimisel seljatas sisustuskaubamaja edukalt ka eelmise majanduskriisi.
Toomas Vallikivi asus juhtima Aatriumi.
Foto: Aatrium

“Kuna turuolukord on keeruline ning jaekaubandus tervikuna languses, tarbija nõudlik ja valiv, siis see tähendab vastuvoolu ujumist,” ütles värskelt ametisse nimetatud Aatrium Sisustuskaubamaja tegevjuht Toomas Vallikivi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757