Autor: Merit Võigemast • 26. aprill 2024

Ametist lahkuv Stockmanni juht: Ega ma täpselt veel ei mõista, et see läbi saab

18 aastat Eesti Stockmanni juhtinud Marge Türner avaldab viimases intervjuus kaubamaja tegevjuhina hinnalised ärilised õppetunnid, millega uutele väljakutsetele vastu minna.
Marge Türner on Stockmann Eestis töötanud pea kolmkümmend aastat, neist 18 aastat tegevjuhina.
Foto: Kristiin Kõosaar

Marge Türner võtab mind Stockmanni koduosakonnas vastu sooja naeratuse ja tugeva käepigistusega. Tüürime edasi „tagatubadesse“ juttu ajama. On pärastlõunane aeg, Stockmanni kontoris õhk justkui veidi seisaks, on rahulik ja veidi isegi unine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757