Majandus- ja tööstusminister Erkki Keldo kinnitas turismi valdkonna arengudokumendi „Turismi pikk vaade 2025-2035“. Dokumendis seatakse turismile majandusvaldkonnana ambitsioonikad arengueesmärgid: kahekordistada turismi lisandväärtus Eesti majanduses järgmise 10 aasta jooksul ning muuta Eesti eripära turismituluks kujundades Eesti innovatsiooni, kestlikkuse ja erakordse külalislahkuse sihtkohaks.
Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu endine juht Killu Maidla selgitas, et täna on kogu sektoril väga hea maine, kuid kui ettevõtted töötavad ellujäämisrežiimil ja investeeringuteks raha ei ole, ei kesta hea maine kaua.
Riigi rahandus ja majandus on kreenis, aga me ei tegele selle parandamise, vaid süvendamisega, suurendades ettevõtete ja ka riigi halduskulusid, kirjutab hotellide ja restoranide liidu (EHRL) tegevjuht Killu Maidla.
Selveri gurmeetoodete valik on saanud märkimisväärse värskenduse. Jõulude eel jõudsid gurmeesaarte riiulitele uued tooted, mis pakuvad tõelisi maitsenaudinguid ning sobivad suurepäraselt nii kinkimiseks kui loomulikult pidulaua kaunistuseks. Valikusse lisandusid näiteks mitmed hõrgud trühvlimaitselised tooted, šokolaadivalikutega kinkekarbid, põnevad maitseainesegud ja maitsesoolad ning mitmed Pip Studio kaubamärgi kodukaubad.