Autorid: Ken Rohelaan, Maarit Eerme • 11. september 2023

Heinar Põldma: majanduse häirekella tasub võtta tõsiselt

Viimase aja müügitulemus nii ettevõtte sees kui ka Eesti majandusnäitajad laiemalt kõlavad kui häirekellad, mida tasub tõsiselt võtta, leiab Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma.
Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma näeb ka oma ettevõtte najal, et majanduses läheb raskelt.
Foto: Raul Mee

Põldma rääkis, et aasta algus oli neil hea, kuid teine kvartali tulemus oli juba miinusmärgiga. „Kui esimesed kuud olid +15%, siis teine kvartal oli 15% languses. Samuti oli kaupluste külastatavus kukkunud 34%. Samuti oli näha langust ka Lätis. Leedus ja Poolas olid väikesed tõusud,“ ütles Põldma ning lisas, et on oht, et viimased neli kuud, mis on kaubanduse kõige olulisemad, võivad rasked tulla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700