• 09.07.25, 11:46

Spaajuht: keskklass enam restoranis ei käi, vaid sööb hotellitoas poesalatit

Kuigi statistiliselt on Eestis tänavu turiste rohkem, siis ööbimiste arv on kerkinud suuresti vaid Tallinnas, kuid mujal Eestis on hotellidel ja restoranidel väga raske, rääkis Peipsi äärde rajatava loodusspaa tegevjuht Killu Maidla.
Eesti Hotellide ja Restoranide liidu endine tegevjuht Killu Maidla asub vedama Ida-Virumaa uut loodusspaad, mille ehitustööd peaksid valmima järgmise aasta suvel.
  • Eesti Hotellide ja Restoranide liidu endine tegevjuht Killu Maidla asub vedama Ida-Virumaa uut loodusspaad, mille ehitustööd peaksid valmima järgmise aasta suvel.
  • Foto: Liis Treimann
Keskmise sissetulekuga perekonnad saavad endale spaas käimist lubada vaid korra aastas ja seejuures hoiavad kõige pealt kokku, rääkis endine Eesti hotellide ja restoranide liidu tegevjuht Killu Maidla.

Seotud lood

Saated
  • 08.07.25, 09:00
Vapiano Eestisse toonud mehed avasid uue restorani. "Avasime suure pauguga"
Ettevõtja Gert Kerde avas koos äripartner Harri Amburiga uue söögikoha LaBocca, mis laiub 670 ruutmeetril ning mille alginvesteeringuteks kulus 1,3 miljonit eurot. "Avasime suure pauguga ja esimesed päevad on möödunud väga hästi. Praktiliselt iga päev on rekordkäive," rääkis Kerde.
Uudised
  • 04.07.25, 13:59
Tartu Kaubamaja tegevjuht: tarbijakäitumine on muutunud, aga füüsilise keskuse eelised püsivad
Tartu Kaubamaja külastatavus on viimastel kuudel jäänud mõnevõrra alla varasematele aastatele, kuid suvekuudelt oodatakse taas aktiivsemat liikumist ja paremat tulemust. Tartu Kinnisvara tegevjuhi Kristel Liivapuu sõnul mõjub keskusele hästi kõik, mis toimub linna südames.
Saated
  • 01.07.25, 16:26
Michelini rohelise tärni saanud restorani kalender täitus kiirelt
Michelini rohelise tärni pälvinud restorani Hiis vastu kasvas huvi pärast tunnustuse saamist päris palju: lähiajaks on saadaval veel vaid mõned kohad, rääkis restorani omanik Daanius Aas.
Uudised
  • 30.06.25, 16:39
Mooni peakokk käibemaksutõusust: restoran ei tohi muutuda luksuseks, millest enamik loobub
Juulist jõustuv käibemaksutõus paneb toidukohtadele senisest tugevama hinnasurve ja mõjutab Eesti restoranikultuuri laiemalt, leiab restorani Moon peakokk Roman Zaštšerinski. Käibemaksumäära erisuse puudumine paneb tema hinnangul siinsed restoranid naaberriikidega, kus määrad on sarnased majutusteenustele kehtivatega, konkurentsis nõrgemale positsioonile.
  • ST
Sisuturundus
  • 07.07.25, 21:12
Selver vahetas korduvkasutatavad ostukotid välja. Uued on 80% ümbertöödeldud materjalist
Selveri kauplustes on müügil uued ostukotid. Muudatus hõlmab nii tavapäraseid ostukotte, Tibukotti ning Delice'i kaupluste kotte.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele