Autor: Kaubandus.ee • 26. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mööblifirma pettis kümneid tuhandeid kroone välja

Osaühing A7 on pankrotti minemas ja varast ei jätku klientide nõuete rahuldamiseks.

Mööbliga kaupleva osaühingu A7 käekiri oli järgmine: võeti vastu tellimusi, kasseeriti ettemaksu, aga kui hakkas saabuma tarnetähtaeg, oli firma oma Peterburi tee Maksimarketist ja Mustamäe Key kaubamajast üüritud ruumidest välja kolinud ning ka ettevõtte juht Heiki Haaboja ignoreeris oma helisevat mobiiltelefoni, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Tellisin septembris kapi,” kirjeldab Uuno, kuidas asjad A7-s käisid. “Tarneaeg oli kaks kuud ja läksin otsima Maksimarketisse, kuid siis polnud seal enam kedagi, ruumides oli juba uus firmagi sees.” Temasuguseid otsijaid oli infolaua töötaja sõnul novembris-detsembris õige rohkesti.

Majanduskuritegude talituse vanemkomissar Rocco Ots märgib, et üldjuhul alustatakse menetlust siis, kui kannatanuid on palju ja on alus ettevõtet kelmuses kahtlustada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757