Autor: Kaubandus.ee • 4. veebruar 2009

MAXIMA Eestil uus juht

MAXIMA Eesti OÜ tegevjuhiks sai VP Grupi asutaja ja aktsionär Renatas Vaitkevicius (46).

Vastse juhatuse esimehe Renatas Vaitkeviciuse sõnul läheb kaupluseketil hoolimata üldisest tarbimise vähenemisest Eestis hästi, teatas Maxima. Vaitkeviciuse kinnitusel lisab kaubakett oma kaubavalikusse uusi Eesti tooteid ning seda mitte ainult kohalikul turul vaid ka Lätis, Leedus ja Bulgaarias.

Vaitkevicius lõpetas 1985. aastal Kaunase Tehnikaülikooli ning on olnud pärast seda seotud erinevate jaekaubandusprojektidega. 1992. aastal asutas Vaitkevicius koos teiste aktsionäridega kaupluseketi VP Market, töötades seal kuni 2002. aastani. Hiljem töötas Vaitkevicius teiste VP Grupi ettevõtete juures, juhtides muuhulgas Euroapteegi keti rajamist Eestisse. Viimased kaks aastat vastutas Vaitkevicius VP Grupi kinnisvaraprojektide eest.

Jaemüügiketil MAXIMA on tänase seisuga 437 kauplust. Neist 231 töötab Leedus, 127 Lätis, 51 Eestis ja 28 Bulgaarias. Kõikides riikides töötab kokku üle 27 000 töötaja.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700