Autor: Kaubandus.ee • 4. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MAXIMA Eestil uus juht

MAXIMA Eesti OÜ tegevjuhiks sai VP Grupi asutaja ja aktsionär Renatas Vaitkevicius (46).

Vastse juhatuse esimehe Renatas Vaitkeviciuse sõnul läheb kaupluseketil hoolimata üldisest tarbimise vähenemisest Eestis hästi, teatas Maxima. Vaitkeviciuse kinnitusel lisab kaubakett oma kaubavalikusse uusi Eesti tooteid ning seda mitte ainult kohalikul turul vaid ka Lätis, Leedus ja Bulgaarias.

Vaitkevicius lõpetas 1985. aastal Kaunase Tehnikaülikooli ning on olnud pärast seda seotud erinevate jaekaubandusprojektidega. 1992. aastal asutas Vaitkevicius koos teiste aktsionäridega kaupluseketi VP Market, töötades seal kuni 2002. aastani. Hiljem töötas Vaitkevicius teiste VP Grupi ettevõtete juures, juhtides muuhulgas Euroapteegi keti rajamist Eestisse. Viimased kaks aastat vastutas Vaitkevicius VP Grupi kinnisvaraprojektide eest.

Jaemüügiketil MAXIMA on tänase seisuga 437 kauplust. Neist 231 töötab Leedus, 127 Lätis, 51 Eestis ja 28 Bulgaarias. Kõikides riikides töötab kokku üle 27 000 töötaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757