Autor: Kaubandus.ee • 2. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puusepp: lõpuks ometi tuleb Taskusse rohkem elu sisse

Igati tervitatav, et Tartu kesklinnas saab ühele hoonele rohkem elu sisse, sest praegust vaikelu Taskus vaadata on lihtsalt kurb, kommenteeris Kaubamaja juht Raul Puusepp teadet, et Taskusse tuleb toidukauplus.

"Tegelikult oleks võinud toidukauplus Taskus kohe algusest peale olla," nentis Puusepp ja lisas, et seni Taskus õiget ankurrentnikku sisuliselt polegi.

Puusepp ei peljanud, et Taskusse tulevast Rimi supermarketist saaks tõsine konkurent üle tee asuvale Tartu Kaubamaja Toidumaailmale. "Meil on teistsugune kaubavalik ja ligipääs ning parkimisvõimalused on meil kindlasti paremad," lausus ta. "Ma kardan, et Taskus toidukäruga või suurte kottidega väga mõnus liftiga parklakorrustele sõita pole," lisas Puusepp.

Samas ütles ASi Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees, et kuna Tasku jääb turutsooni ja bussipeatuste lähedusse ning ümbruskonnas on palju kontoreid, siis on uus kauplus kindlasti teretulnud turulkäijatele, bussiootajatele ning lõunasöögi ostjatele.

Umbes pooleteise kilomeetri raadiuses Tartu Kaubamajast ja Taskust on juba praegu üksjagu palju suuri toidukauplusi: kaks Konsumit, kaks Comarketit, Rimi, Maxima, Selver ning suve hakul peaks Prisma avama oma esimese suurpoe Tartus, mis mahub samuti sellesse raadiusse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757