• 23.03.10, 10:29
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Buffett ostab alkoholi hulgimüüja

Warren Buffetti Berkshire Hathaway ostab alkohoolsete jookide hulgimüüja Kahn Ventures, vahendab Bloomberg.
Kahn, kellele kuulub Empire Distributors, saab ühendatud Berkshire’i McLane üksusega. Osapooled ei avaldanud tehingu tingimusi.
„Me eeldame, et Empire ostmine loob meile tugeva aluse ostmaks teisi sarnaseid kõrgkvaliteetseid hulgimüüjaid,“ ütles Buffett.
McLane andis enam kui veerandi Berkshire käibest, genereerides müügitulu toidukauplustest, poodidest ja toitlustuskettidest. 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele