Autor: Kaubandus.ee • 21. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rocca al Mare aitas suurendada Cityconi käivet

Stockholmis avatud Liljeholmstorget ja Tallinnas ümberarendatud Rocca al Mare aitasid lisada Cityconi renditulu, teatas ettevõte Helsingi börsile.

Aastaga kasvas esimese kvartali käive 7,9 protsenti, 49,5 mln euroni. Kui 2009. aasta esimeses kvartalis oli ettevõtet maksueelne kahjum 18,1 mln eurot, siis selle aasta esimese kvartali maksueelne kasum ulatus 17,2 mln euroni. Puhasrenditulu kasvas ühe protsendi võrra 30,6 mln euroni. Võrreldava kinnisvara puhasrenditulu kahanes 5,8 protsenti, kuna kinnisvara hoolduskulud kasvasid seoses külmema talve ja suurema vakantsusega,

2010. aastaks prognoosis ettevõtte juhatuse esimees Petri Olkinuora käibe 3-7 protsendist kasvu. Ärikasumi kasvuprognoos on 3-6 protsenti.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700