Autor: Kaubandus.ee • 8. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maximas müüs nädalaga 100 tonni kartuleid

Maximates müüdi nädalase sooduskampaania ajal üle 100 tonni ehk kaks ja pool korda rohkem kartulit kui nädalas keskmiselt, teatas kaubanduskett.

Kui tavanädalal müüakse 53 Maxima kaupluses üle Eesti 40-45 tonni kartuleid nädalas, siis 21. augustist kuni 6. septembrini kestnud sooduskampaania kartulimüük tõusis üle saja tonni.

Eesti talunike varajast kartulit müüdi nädalase kampaania raames hinnaga 3.90 krooni. Tavahind on Maximates krooni võrra kõrgem. Kõige paremini läksid müügiks Laheotsa talu ja Peipsi Aiandi põldude kartulisaak.

Balti riikide suurima jaemüügiketi Maxima kontserni kuulub 428 kaubanduskeskust Maxima X, Maxima XX ja Maxima XXX ning Ermitažas. Neist 216 asub Leedus, 129 Lätis, 53 Eestis ja 30 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 25 500 töötaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700