Autor: Maarit Eerme • 21. mai 2015

ERPLY ja Elisa alustasid Soomes koostööd

Äritarkvara firma ERPLY sõlmis partnerluslepingu telekommunikatsiooniettevõttega Elisa, mille kohaselt hakkab Elisa Soome turul edasi müüma ERPLY kassalahendust Elisa Kassa nime all.

“Elisa Kassaga on võimalik teha äri mis tahes seadmel, millel on olemas traadita internetiühendus ja veebibrauser. Teenusel on madal kuutasu, mis teeb sellest ideaalse  kassa- ja laosüsteemi väikestele ettevõtetele," rääkis Elisa kliendisuhte lahenduste asepresident Anssi Okkonen. Ta lisas, et lahendus võimaldab ühtset raporteerimist reaalajas ning müügitehingute jälgimist olenemata asukohast, mis lubab edukalt kasutada seda  ka suurematel jaemüügikettidel ning frantsiisiettevõtetel.

“ERPLYt luues oli meil visioon pakkuda kohalikule turule maailmaklassi tarkvara, mis aitaks paremini konkureerida rahvusvahelisel turul. Nüüd, kus alustasime koostööd Elisaga on suurepärane näha, kuidas meie visioonist on saamas reaalsus,” ütles ERPLY asutaja ja tegevjuht Kristjan Hiiemaa.

ERPLY tegeleb äritarkvara ja kassasüsteemide arendamise ja müügiga. ERPLY lahendusi kasutavad kokku üle 150 000 ettevõtte Eestis, Suurbritannias, USAs, Austraalias, Taanis ja mujal.

Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti ja pakub laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa käive oli 2014. aastal 1,54 miljardit eurot ja töötajaid 4100.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700