13. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asko ja Sotka investeerib tänavu üle 100 tuhande euro kaupluste kaasajastamisesse

Asko ja Sotka Pärnu kauplus
Foto: Indoor Group AS
Asko ja Sotka avasid laupäeval Pärnus, Papiniidu mööbliostu keskuste piirkonnas laienenud kaubavalikuga renoveeritud kaupluse, lisaks uuendab ettevõte ka sel aastal Peterburi tee ja Rocca al Mare kauplusi Tallinnas ning kolis uuele kaubanduspinnale Tartus. Kokku on kaasajastamisele kuluva investeeringu suurus üle 100 tuhande euro.

Asko ja Sotka Pärnu üksusejuhi Janne Peddai sõnul on neil nüüd võimalus pakkuda veelgi laiemat tootesortimenti ja kliendikesksemat teenuste valikut. “Papiniidu on üks peamisi piirkondi, kuhu tullakse otsima just sisustuskaupu ning meil on jätkuvalt rõõm oma kliente siin tervitada.”

Uuenenud ja kaasajastatud ruumides soovib Asko ja Sotka pakkuda kõigile Pärnumaa elanikele meelepärast kaubavalikut. “Tänu ulatuslikele uuendustöödele leiab Pärnu kauplusest suurema valiku nii kohalikku kui ka Asko enda diivanitehaste tooteid ning laienenud on muude sisustuskaupade väljapanek,” sõnas Asko ja Sotka Eesti tegevjuht Kari Forssten. Peagi avatakse ka renoveeritud Tallinna kauplused. Tartus koliti uuele kaubanduspinnale septembris.

Järgmisel aastal täitub Asko ketil 100 aastat ning just juubeliaasta auks on Pärnu kauplusesse loodud eraldi osakond Asko diivanitehase toodetele. Ka teistesse kaupustesse luuakse just seetõttu sarnased osakonnad. Asko diivanitehas on üks Põhja-Euroopa vanimaid ja kaasaegsemaid tehaseid ning järgib oma mööblitootmises ettevõtte traditsioone. “Kaks aastat tagasi tõime turule madratsikollektsiooni Asko Bonnell, mis on klientide poolt väga hästi vastu võetud. Nüüd laiendame oma diivanitehase toodete valikut ja oleme veendunud, et kvaliteetsetele, peamiselt käsitsi valmistatud toodete järgi on suur nõudlus ka Eestis,” rääkis Forssten.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757