2. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõige loetumad artiklid 2017

Circle K teenindusjaam.
Foto: Andres Raudjalg
Eelmise aasta 15 kõige loetumat uudist. Lugejatele on kõige enam huvi pakkunud uute keskuste ja kaupluste avamine, töökohavahetused ning nõuandvad artiklid.

1. Nautica ostukeskus avab uksed sel sügisel (05. mai 2017) 

Norde Centrumi laiendustööd on täies hoos ning laiendatud kaubanduskeskus avatakse Nautica nime all selle aasta sügisel, teatab keskuse omanik Capfield.

2. Alko1000 avab Tartus üliodava toidukaupluse (10. august 2017) 

Läti piirikaubanduse pioneer Alko1000 tuleb tagasi Eestisse, kus tahetakse käima panna üliodav kauplustekett, millega lubab, et tudengid saavad nende poest 2 euroga päevas kõhu täis.

3. Esimene Circle K värvides teenindusjaam sai valmis (10. veebruar 2017) 

Circle K Eesti ehitas Via Baltica trassil, Märjamaal asuva teenindusjaama senisest kolm korda suuremaks, investeerides selleks üle miljoni euro. Ühtlasi on tegemist esimese Circle K värvides avatud teenidusjaamaga Eestis.

4. Maxima kolmas hüpermarket valmib jõuludeks (21. veebruar 2017) 

Maxima jaekett on alustanud oma kolmanda Maxima XXX hüpermarketi ehitust. Uus toidu- ja esmatarvete kauplus avab klientidele uksed Tallinnas Haaberstis juba tänavu detsembris.

5. Fotod: Avati uuenenud Lõunakeskus (29. aprill 2017) 

28. aprillil toimus Tartu Lõunakeskuse uuenenud peahoone VIP avamisüritus. Rahvale avati uuenenud keskus järgmisel päeval. Keskuse juht Jaan Lott ütles, et keskus peab olema pidevas muutuses, et oma kliente hoida.

6. Hiiglaslikku O’Learys meelelahtusukeskust asub Eestis vedama endine IT tippjuht (28. august 2017) 

Kevadel Tallinnas avatava massiivse O’Learys meelelahutuskeskuse ja spordirestorani kompleksi tegevjuhiks saab varasemalt Fujitsu rahvusvahelise arendusjuhina töötanud Elvis Tilgar.

7. Kes võitis kasutajasõbralikuma e-poe 2017 tiitli (31. jaanuar 2017) 

31. jaanuaril Äripäeva teemaveebi kaubandus.ee e-kaubanduse konverentsil „Kuidas panna klient e-poest rohkem ostma?“ anti koostöös Eesti E-kaubanduse Liiduga kaheksas kategoorias välja kasutajasõbralikuma e-poe aukiri ning valiti kõige kasutajasõbralikum e-pood.

8. Rimi juht läks kassasse tööle (20. detsember 2017) 

Rimi Eesti juht Vaido Padumäe asus täna tööle Pääsküla Rimi kassasse, et tulla klienditeenindajaile jõulueelsel ajal appi. Rimides on saanud heaks traditsiooniks, et jõulude eel käivad kauplustes abiks ka kontoritöötajad.

9. Ti Sento ehete maaletoojat tunnustati kõrge autasuga (31. august 2017) 

Ehete distribuutor Glanz & Glamuur tunnustati rahvusvahelisel konverentsil Hollandis, ehtebrändi Ti Sento Milano tiitliga "Maailma parim turundaja 2016".

10. Vaata, kes pakuvad Eesti parimat teenindust (13. aprill 2017) 

Tallinna Hea Teeninduse päeval kuulutati välja 2017. aasta parima teenindusega ettevõtted, teeninduskohad ning Eesti parim teenindaja 2017.

11. Apollo Kino avab Tartu lõunakeskuses uue kinokeskuse  (10. märts 2017) 

Eesti suurim kinokett Apollo Kino plaanib juba aprilli lõpus avada uuenenud Tartu Lõunakeskuses ligi tuhande kohaga Euroopa kaasaegseima kinokeskuse.

12. Juhist sõltub, kui suurepärane on klienditeenindus (3. oktoober 2017) 

Teeninduskonsultant ja koolitaja Elina Vamper arutleb selle üle, millise mõttemaailma muudatuse peab juht tegema, et teenindus muutuks suurepäraseks.

13. IM Arvuteid ASi asus juhtima Antti Adur (17. märts 2017) 

Sportlandi pikaaegne turundusjuht Antti Adur asus 27. veebruarist juhtima IM Arvuteid.

14. Ülemiste Keskus investeerib laiendusse 35 miljonit (30. juuni 2017) 

Ülemiste keskus alustab laiendustöid 2018. aasta esimestel kuudel ning laiendus peaks valmis saama 2019. aasta varakevadel. Laiendusse investeeritakse 35 miljonit eurot. Suurim visuaalne muutus keskuse jaoks on läbi nelja korruse tekkiv võimas aatrium. Keskusesse tuleb Apollo kino, lemmikloomakeskus PetCity ja spordiklubi People Fitness.

15. Selver avab Laagris suure kaubanduskeskuse (24. märts 2017) 

Laagri raudteejaama ning Pärnu maantee vahel valmib tänavu kaubanduskeskus. Napilt Tallinna territooriumile jäävas ehitises on enam kui 3000 ruutmeetrit üüripinda, maa-alune parkla ning teiste hulgas avab uksed ka Selver.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757