Autor: Kaubandus.ee • 18. jaanuar 2019

Selver vähendab 24. veebruaril kaupluste lahtiolekuaega

Kõik kauplused üle Eesti avatakse kell 9 ja suletakse kell 21. Pikima lahtiolekuajaga kaupluste tööaeg lüheneb kuni kolm tundi.
Selveri kauplus
Foto: Raul Mee

AS-i Selver juhatuse liikme Kristi Lombi sõnul saavad nõnda pikema tööajaga kaupluste töötajad varem koju perede juurde. „Peamine ostuaktiivsus langeb pühapäevasel riigipühal päeva esimesse poolde, mistõttu tõotab õhtu tulla tavapärasest rahulikum.“

Lomp lisas, et ka klientidele on üle-eestiline kaupluste lahtiolekuaegade ühtmoodi lühendamine mugavam ja arusaadavam.

Selver on mitu aastat järjest riigipühade ajal kaupluste lahtiolekuaegu lühendanud ja näeb, et aasta-aastalt aitab see kaasa tarbimisharjumuste muutumisele. Avamisaegade vahemiku lühenemisega teevad kliendid oma plaanid ümber ega jäta oste viimasele tunnile. See omakorda võimaldab igal aastal pühadeaegset kaupluste tööd ka edaspidi järjest rohkem lühendada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700