Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2019

Prisma avab 4 ööpäevaks kõik kauplused

Prisma avab alates tänasest kuni 24. detsembrini neljaks ööpäevaks kõik Tallinnas, Tartus ja Narvas asuvad hüpermarketid, et inimesed saaksid sooritada oma viimase hetke söögi- ja kingiostud neile kõige sobivamal ajal.
Foto: foto:Urmas Kamdron

Lisaks juba praegu ööpäevaringselt kliente teenindavatele Prismadele Tallinnas, Tartus ja Narvas, on vahetult enne jõule 24 tundi avatud ka Kristiine ja Rocca al Mare Prisma Tallinnas ning Annelinna Prisma Tartus.

Prisma Peremarket ASi tegevdirektor Jussi Nummelin ütles möödunud aasta kogemuse põhjal, et jõulueelsel ajal ööpäevaringselt lahti olevad hüpermarketid on ennast igati õigustanud. Eelmisel aastal olid kõik Prisma hüpermarketid Tallinnas, Tartus ja Narvas avatud päeval ja öösel. Enim osteti jõululauale toitu, nõusid ning kingitusi, kuid ostude hulgas olid näiteks ka poroloonmadrats, tolmuimeja ja õmblusmasin.

„Eelmine aasta hoidsime jõulude eel esmakordselt kõiki Prisma hüpermarketeid lahti ööpäevaringselt. Saime positiivset tagasisidet klientidelt, kes olid tänulikud, et nad saavad oste sooritada rahus ja pühade meeleolus,” rääkis Nummelin.

Nummelini kinnitusel on jõulude ajal Prismas töötamine vabatahtlik ning mitmed on valmis seda võimalust rõõmuga kasutama. Nende seas on näiteks Sikupilli Prisma öötöö tiimijuht Signe Ojapõld. „Olen öine inimene ja minu jaoks on see piisav põhjus just sel ajal tööl käia. Olen käinud tööl ka nii-öelda tavalistel aegadel, kuid minu jaoks on hommikul kella kaheksaks tööpostile jõudmine väga keeruline. Ma ei ütle, et jään öötööle igavesti, kuid praegu see mulle sobib.“

20.–24. detsember on ööpäevaringselt avatud kõik 9 Prismat (20. detsembri hommikul kella 8st kuni 24. detsembri õhtuni kl 21.00). 24. detsembril ja 31. detsembril on ööpäevaringselt avatud Tallinna Sikupilli, Mustamäe, Lasnamäe ja Vanalinna Prisma, Tartu Sõbra Prisma ning Narva Prisma. Kella 21ni õhtul saab oste sooritada Tallinnas Kristiine ja Rocca al Mare ning Tartus Annelinna Prismas. 1. jaanuaril avatakse need kolm kauplust külastajatele kell 12.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad tööd ca 800 inimesele. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 40 000 inimese. Prisma on oma pea 70 000 tootega kõige laiema valiku ja soodsaima ostukorviga poekett Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757