Autor: Maarit Eerme • 4. juuni 2020

Maaroos: ma ei näe ühtegi põhjust ja põhjendust, miks võiks lahtiolekuaegu lühendada

Rocca al Mare ja Kristiine keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul on neile esmatähtis, et kui kliendid keskusesse tulevad, siis kauplustel oleksid ühtsed lahtiolekuajad. Kuid mis võiks olla see põhjus ja põhjendus, miks avamisaegu lühendada ta ei oska välja tuua.
Rocca al Mare ja Kristiine keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul neil ei ole plaanis kaupluste lahtiolekuaegu tervikuna lühendada
Foto: Andras Kralla

Rocca al Mare ja Kristiine keskuse juht Kristjan Maaroos rääkis, et nemad ei ole täna oma keskuste lahtiolekuaega muutnud. „Mõistetavalt põhjustas 1,5 kuud kaupluste kinniolek ettevõtetele erinevaid probleeme personali ja kauba tarnega. Seetõttu suhtume täna mõistvalt kauplustesse, kes on oma lahtiolekuaega lühendanud,“ ütles Maaroos ning täiendas, et täna on nad enda jaoks paika pannud tähtaja 15. juuni, kui kaua nad aktsepteerivad kaupluste keskusest varasemat sulgemist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700