Autor: Maarit Eerme • 4. juuni 2020

Pro Optika: Praegu on õige aeg mõelda, kui kaua võiksid kauplustes keskustes avatud olla

Pro Optika kauplusi opereeriv OptiPro juhatuse liige Bruno Lauri rääkis, et kaupluste külastatavust ja oste analüüsides on näha, et viimased avamistunnid olid kahjumlikud juba enne kriisi. Ta usub, et praegu on õige aeg mõelda sellele, kui kaua kauplusi oleks mõistlik keskustes lahti hoida.
Pro Optika kauplused peale kella 19 oma kauplustes täisteenust see tähendab nägemiskontrolli ei paku.
Foto: OptiPro

Lauri hinnangul on hetkel õige aeg vaadata üle, kuidas kliendid käitusid ja kauplused töötasid kaubanduskeskustes ennem COVID-19 kriisi, kuidas töötati eriolukorra ajal ning milline võiks olla töö jahtuva majanduse tingimustes ja ka peale seda. „On selge, et iga kriis toob kaasa muutusi tarbijakäitumises ja ka kaupmehed peavad kohanema ning olema seal, kus on klient. Olen veendunud, et paljud tarbijad on õppinud, kuidas kasutada e-poode ja kuidas käia rahvatihedates kohtades harvemini ja planeeritumalt,“ ütles Lauri.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700