Autor: Raul Puusepp • 4. juuni 2020

Täisseistud töötunnid ei innusta kedagi - lahtiolekuaegadest saab konkurentsieelis

Täna on mõistlikud lahtiolekuajad väga selgelt kujunemas kaubanduskeskuste konkurentsieelisteks rentnike ja nende töötajate silmis. Sellega tuleb kõigil kaubanduspindade omanikel arvestada. Kaubamaja Grupi juhatuse esimehe Raul Puusepa sõnul täisseistud töötunnid ei innusta kedagi.
Kaubamaja Grupi juhatuse esimehe Raul Puusepal tuleb meil kõigil lihtsalt veidi ümber harjuda ning mõista, et ei ole mõistlik püüda kinni maksta võimalust õhtul kell 21.00 ülikonda, kingi või uusi spordiriideid osta.
Foto: Andres Haabu

Jagan suures osas Heinar Põldma ja Bruno Lauri seisukohti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757