Autor: Kaubandus.ee • 23. veebruar 2023

DPD e-kaubanduse uuring: ligi 70% Eesti elanikest tellib kaupu e-poodidest

E-poodidest tellivate Eesti elanike hulk püsib mullusega võrreldes samal tasemel, kuid on madalam kui Euroopa keskmine, selgus logistikaettevõtte DPD poolt läbiviidud üleeuroopalises uuringus. Eestlaste seas on üha populaarsemad inimeselt-inimesele müügiplatvormid ja toidukaupade tellimine internetist.
DPD e-ostlemise uuringust selgus, et regulaarne e-ostleja tellib keskmiselt 3,7 pakki kuus
Foto: Andras Kralla

„Eesti elanikud teevad üldiselt veebipoest tellimise otsuse hinna põhjal. Kõige populaarseima kategooriana troonivad jätkuvalt ilu- ja tervisetooted, millele järgnevad moekaubad. Aina levinum on ka toidukaupade internetist tellimine, “ sõnas DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700