Autor: Heli Künnapas • 24. aprill 2023

Tuntud moekett LPP Estonia kasum vähenes aastaga üle 50%

Tuntud moekett, mis esindab Eestis kaubamärke Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay, teenis 2022.aastal 43,83 miljoni eurose käibe juures 0,88 miljonit eurot tegevuskasumit.
LPP Estonia esindab Eestis kaubamärke Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay.
Foto: Raul Mee

Mullusega võrreldes kasvas ettevõtte müügitulu 23,03%, kasum aga vähenes 54%. 2021. aastal oli ettevõtte müügitulu 35,63 miljonit ja tegevuskasum 1,93 miljonit eurot. Osanikele maksti dividendideks 1 987 770 eurot. Aasta varem dividende ei makstud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700