Autor: Maarit Eerme • 12. jaanuar 2024

LPP Estonia värske juht: tarbimismuster on võrreldes varasemate perioodidega muutunud

Eesti inimene teeb vähem emotsionaalseid oste, ostud on pigem läbimõeldud ning kliendid tulevad poodidesse varasemast sihikindlamalt. Sellele vaatamata plaanib LPP Estonia kasvada ka 2024. aastal. Ettevõtte juhi Svetlana Malatoki sõnul tuleb üks osa nende kasvust koos uute kaupluste avamisega.
LPP Estonia tegevjuht Svetlana Malatok

Loe intervjuud värskelt ametisse astunud LPP Estonia tegevjuht Svetlana Malatok:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757