Autor: Maarit Eerme • 24. mai 2024

Mööblimüüjate esimese kvartali käibe TOP15: suured tegijad languses

Värskes mööblimüüjate ja -tootjate kvartali konkurentsiraportis selgub, et esimene kvartal pole osadele suurtele tegijatele üldsegi hea olnud. Vaata, kelle käive kukkus enim ja kes suutis käivet kasvatada.

Valdkonnas on 207 ettevõtet ning neist 172 ületavad 250 000-eurose käibepiiri. Antud piiri ületavate ettevõtete arv kahanes aastaga 10 ettevõtte võrra.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700