• 21.02.25, 10:15

Peetri Pizza juht: plaanime avada ligi 20 restorani

Eesti suurim pitsakett Peetri Pizza plaanib tänavu suurendada oma tootmisvõimekust kolme miljoni pitsani, avada mitu uut restorani ja arendada edasi oma innovaatilist kiirpitsa kontseptsiooni.
Peetri Pizza juht Marko Pleiats näeb Eesti turul veel piisavalt ruumi laienemiseks. Tänavu 35. tegutsemisaastat tähistaval ettevõttel on Eestis kokku 55 Peetri Pizza ja sõsarketi Pappa Pizza restorani ning üks restoran Lätis
  • Peetri Pizza juht Marko Pleiats näeb Eesti turul veel piisavalt ruumi laienemiseks. Tänavu 35. tegutsemisaastat tähistaval ettevõttel on Eestis kokku 55 Peetri Pizza ja sõsarketi Pappa Pizza restorani ning üks restoran Lätis
  • Foto: Vallo Kruuser
Ettevõte jätkas 2024. aastal laienemist, avades uued Peetri Pizza restoranid Sakus ning Pappa Pizza restoranid Järvekülas ja Randveres. Lisaks viidi Rakvere ja Haapsalu restoranid üle uuele Peetri Pizza 2.0 kontseptsioonile. Nüüd pakutakse kümnes restoranis üle Eesti pitsa kõrval ka pastat.

Seotud lood

Arvamused
  • 20.02.25, 10:26
HoReCa liidu juht: riik tõmbab meil hinge kinni
Riigi rahandus ja majandus on kreenis, aga me ei tegele selle parandamise, vaid süvendamisega, suurendades ettevõtete ja ka riigi halduskulusid, kirjutab hotellide ja restoranide liidu (EHRL) tegevjuht Killu Maidla.
Uudised
  • 18.02.25, 08:46
Hõbelusikaga pärjatud peakokk Silver Illak: tärne ma taga ei aja, teen süüa neile, kellele meeldib
Ugandi Resto peakokk Silver Illak pälvis gastronoomiakonkursi Silverspooni ehk Hõbelusika raames Eestimaa parima peakoka tiitli. Illakule endale tuli aga tiitel üllatusena ning poleks end isegi esimese kaheksa sekka pakkunud.
TOP
  • 12.02.25, 10:59
Majutusasutuste TOP 86 | “Peale koroonakriisi oleks patt nuriseda”
Hotellide TOP-i esikolmik suudab küll ääri-veeri oma toad täita, kuid kriisidele eelnevaid aegu igatsevad kõik. Majanduskeskkond paneb hotellide peremehi aina loovamaid lahendusi leidma.
TOP
  • 17.02.25, 14:03
Cateringi TOP 52 | “Suurkliendid ei võta enam toitlustajat, kes rohelist mõtteviisi ei järgi”
Cateringi TOP-i esikolmikul on keerulisest majanduskeskkonnast hoolimata kalendrid täis, kuid väljakutseid jagub toitlustajatel küll ja veel.
  • ST
Sisuturundus
  • 22.04.25, 10:34
Digitaalsest maailmast füüsilisse poodi: e-poe võimaluste rakendamine kaupluses
Omnichannel’i ehk eestipäraselt omnikanali kontseptsioonist on räägitud juba aastaid, kuid paljud ettevõtted ootavad endiselt, et keegi teine esimesed sammud teeks. Covid-19 pandeemia muutis mängureegleid drastiliselt – tavapoodide ajutine sulgemine sundis kaupmehi kiirkorras e-poode arendama. Ehk on just tänu sellele täna vaade omnikanali strateegiale selgem kui kunagi varem ning digitaalse ja füüsilise kaupluse piir üha hägusem. Edukad jaekaubandusettevõtted ei küsi enam "kas?", vaid "kuidas?" integreerida e-poe parimad omadused füüsilisse keskkonda.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele