Autor: Kaubandus.ee • 19. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna börsil: elevust tekitas Tallinna Kaubamaja

Tallinna börsil tõi üldiselt suhteliselt rahulikku meeleollu vaheldust suurtehing Tallinna Kaubamaja aktsiatega.

Kõnealuses tehingus vahetas omanikku 600 000 aktsiat, ühe aktsia hinnaks selles tehingus oli 131,43 krooni (8,40 eurot). Tehingu kogumaht ulatus pea 80 miljoni kroonini. Kaubamaja aktsia sulgemishinnaks kujuneski 131,43 krooni, mis on 0,2 protsenti rohkem kui eile. Kaubantuskontserni aktsia käive oli 81,1 miljonit krooni, millega väärtpaber oli ka enimkaubeldud aktsia börsil.

Suurim tõusja oli Viisnurga aktsia, mis hüppas 4,5 protsenti, makstes 46,94 krooni (3,00 eurot). Väärtpaberi käive ulatus 121 000 kroonini.

Enim kukkus börsil Harju Elektri aktsia, mis kaotas oma väärtusest 1,5 protsenti. Harju Elektri aktsia maksis 53,20 krooni (3,40 eurot) ning seda osteti-müüdi 65 000 krooni eest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757